Новини
Суспільство

Хмельничани вишикувалися у чергу, щоб потрапити на виставу у театр (ВІДЕО)

Небувалий ажіотаж біля Хмельницького обласного музично-драматичного театру імені Михайла Старицького помітили днями хмельничани, яких неабияк потішив той факт, що мешканці обласного центру здатні вишиковуватися у чергу не лише, щоб купити порцію швидкоїжі, а й щоб долучитися до мистецтва.

Відео черги з хмельничан, які терпляче чекали, поки їх впустять до приміщення театру, виклав у соцмережах всюдисущий місцевий фотограф Сергій Аніськов з коментарем:

Черга буває не тільки у #Макдональдс, НЕ повірите, це реальна черга до Театру. Будьте Культурними! А Ви коли крайній раз відвідали Театр?

У коментарях до відео хмельничани розділилися на два табори. Одні вважають, що такий ажіотаж навколо саме цієї вистави (того вечора столичний театр імпровізацій представив на розсуд глядачів “25 хвилин до та після Sexy”) таке собі уособлення культурності містян, інші тішилися бодай і такій цікавості земляків до мистецтва.

Тож під відео хмельничани поіронізували:

Для кого і балаган культура. Була б то черга на наші вистави, чи на, скажімо, “Ревізора” – інша річ.

Тепер розумію, чого така черга. Всім просто “інтірєсна”.

Саме так, будуть, ну дууже культурними)))

Просто будуть більше досвідченішими щодо сексу…

І про McDonald’s не забули:

Думаю, в цій черзі немає тих, хто стояв черги в макдональдсі. Кожному – своє.

Є і багато, одне одному не заважає.

І про серйозне поговорили:

Не театром єдиним культура визначається, бо можна і в театр ходити і в церкву, а вийшовши звідти і про культуру різноманітну не знати, а це культура: екології; харчування; поводження з тваринами; при дотриманні ПДР; поваги (не брати на себе функцію встановлювати іншим свої, часом не доречні, правила) до інших громадян в їхньому виборі, на свій розсуд, відвідування різноманітних багатьох закладів; і багато іншої культури!

До слова, коли у Хмельницькому закривали перший кінофестиваль саме у театрі ім. Старицького, такого скупчення бажаючих подивитися, як дефілюють гості червоною доріжкою, не було навіть близько.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook