Новини
Спорт

У Хмельницькому відбувся футбольний турнір пам’яті загиблих правоохоронців

Цьогоріч минуло 24 роки з того дня, як майор міліції Микола Фошин та сержант Володимир Мельник, працівники відділу по боротьбі з організованою злочинністю Кам’янець-Подільського міського відділу внутрішніх справ, загинули під час затримання особливо небезпечних злочинців.

У пам’ять про загиблих колег правоохоронці щороку проводять турнір з мініфутболу.

Цього року в змаганнях взяли участь команди всіх трьох районних управлінь поліції, а також Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області.

У напруженій боротьбі перемогу здобула команда ГУНП, «срібло» отримали футболісти з Хмельницького районного управління, а на третій сходинці п’єдесталу опинилися поліцейські Шепетівщини.

Кращим гравцем турніру визнали співробітника управління кадрового забезпечення ГУНП Івана Сторожука, а кращим голкіпером став працівник Шепетівського РУП Іван Рижак.

Переможців та призерів турніру особисто привітав начальник Головного управління Нацполіції в області Руслан Герасимчук. Вони отримали кубки та спортивні подарунки.

На заході була присутня дочка Миколи Фошина – Валентина, яка також тривалий час працювала в органах внутрішніх справ.

Усі ці роки турнір проходить за активної підтримки та сприяння Профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ Хмельниччини,повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook