Новини
Суспільство

Врятований на Дністрі чоловік написав подяку надзвичайникам

Двох чоловіків, які дрейфували річкою у Кам’янець-Подільському районі та потребували допомоги, надзвичайники доставили на берег. Згодом один із врятованих на сторінці у Фейсбук надзвичайників опублікував допис, в якому подякував за порятунок.

Вчора, 10 жовтня, о 18:30 рятувальники отримали повідомлення про те, що в акваторії річки Дністер поблизу с. Устя Кам’янець-Подільського району у воді люди подають сигнали про допомогу.

Рятувальники, які прибули на місце події, з’ясували, що човен, в якому було двоє людей, вийшов з ладу. Люди дрейфували річкою та не могли самостійно дістатися до берега.

На рятувальному човні надзвичайники доправили потерпілих на сушу цілими та неушкодженими, – повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Згодом, чоловік, якому надали допомогу, написав повідомлення на офіційну сторінку у Facebook, де дякував за порятунок:

«Сьогодні близько 18:40 знаходившись на воді власним катером, я зателефонував на гарячу лінію ДСНС. Буквально за хвилин 5-7 мені зателефонував представник водолазного відділення і запитав мої координати та місце знаходження на воді. Ще за 5 хв. рятувальники були біля мене. Вони транспортували мій катер і спорядження на сушу…. Хочу щиро подякувати службі ДСНС! ДЯКУЮ ЩО ВИ Є… »

У Службі порятунку Хмельниччини нагадують: не запливайте у місця із сильною течією, обов’язково перевіряйте плавзасіб перед виходом на воду та не забувайте про рятувальний жилет. Ці прості правила врятують вам життя!

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook