Новини
Надзвичайні події

У Полонному гасили пожежу на кладовищі

За попередньою версією, пожежа, яка виникла на цвинтарі та поширилася на площу у 600 квадратних метрів, могла виникнути через недопалок або запалений сірник.

Про займання, яке виникло вчора, 11 жовтня, повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Хмельницькій області. На те, аби приборкати вогонь та запобігти його подальшому поширенню, в тому числі на надгробки, у надзвичайників пішло близько 20 хвилин.

Також учора рятувальників ще тричі викликали до місця займання сухої рослинності. У Хмельницькому районі поблизу села Іванківці трава горіла на площі близько 40 квадратних метрів. Поблизу смт Віньківці горів сухостій в урочищі “Ступник”, а біля села Користова, також Хмельницького району, вогнеборці приборкували пожежу в очереті.

У всіх випадках обійшлося без постраждалих. Причиною займання у рятувальників називаються потрапляння у суху траву малокалорійного джерела запалювання.

Нагадаємо, у вихідні на Хмельниччині пожежники ліквідували займання на сміттєзвалищі та в полі, де загорівся та повністю згорів комбайн.

За інформацією пресслужби ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook