Новини
ДТП

Неподалік Хмельницького сталася ДТП із загиблими

Про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася вчора, 12 жовтня, близько 9 години вечора, повідомили у соцмережах. Автотроща, в якій, за попередньою інформацією загинули люди, сталася неподалік Хмельницького.

За інформацією, опублікованій у спільноті dtp_km, два легковики зіткнулися біля села Стуфчинці, що у Лісовогринівецькій громаді Хмельницького району. Внаслідок зіткнення обидва автомобілі, які зазнали значних механічних пошкоджень, опинилися на узбіччі.

За попередньою інформацією, двоє людей загинули на місці події,прокоментували фото у спільноті.

На місці події працювали рятувальники, медики та правоохоронці.

Нагадаємо, вчора у центрі Хмельницького у ДТП потрапили автомобіль “Peugeot” та машина швидкої допомоги, на водія якої склали протокол за порушення правил дорожнього руху.

ДОПОВНЕНО: За інформацією пресслужби ГУ ДСНС у Хмельницькій області, повідомлення про ДТП до Служби порятунку надійшло вчора, 12 жовтня, о 18:22. В селі Стуфчинці зіткнулися Volkswagen Caddy та ЗАЗ Славута. Надзвичайники, які оперативно прибули на місце події, за допомогою спецінструменту деблокували постраждалого водія Славути та передали медикам. Після цього з понівеченого автомобіля деблокували тіло загиблої 67-річної пасажирки. Двом пасажирам автомобіля Volkswagen Caddy надано допомогу до прибуття рятувального відділення.

За попередньою інформацією поліції, 30-річний водій автомобіля «Volkswagen Caddy» виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки «ЗАЗ Славута» під керуванням 71-річного хмельничанина. За фактом події відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook