Новини
Кримінал

За умисне вбивство хмельничанин проведе у в’язниці понад 9 років

Після побутової сварки чоловік протягом кількох годин лупцював малознайомого літнього товариша по чарці. Від отриманих травм пенсіонер помер. Суд виніс вирок по справі, визнавши 41-річного мешканця Хмельницького винним в умисному вбивстві.

Подія сталася у грудні минулого року у Хмельницькому. У своїй квартирі засуджений разом з 76-річним мешканцем Летичівщини, якого знав не дуже добре, розпивав спиртні напої. Внаслідок вживання алкоголю, між чоловіками виникла сварка. Аби довести свою правоту, молодший пустив у хід кулаки та все, що трапилося під руки. Декілька годин він завдавав ударів руками, ногами, корпусом гітари та пляшкою своєму літньому опоненту, лише в голову вдаривши при цьому понад 70 разів.

Зрештою від отриманих травм побитий потерпілий помер на місці події.

Як йдеться у повідомленні Окружної прокуратури міста Хмельницького, засуджений вже раніше притягувався до відповідальності за зберігання наркотиків та опір поліції.

Вироком Хмельницького міськрайонного суду хмельничанина засуджено за частиною 1 статті 115 КК України до 9 років 6 місяців позбавлення волі.

За інформацією Окружної прокуратури міста Хмельницького

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook