Новини
Дозвілля

У садибі на Хмельниччині облаштували туалет-музей (ФОТО)

До розвитку зеленого туризму власники садиби у селі на Кам’янеччині підходять творчо і постійно дивують своїх гостей різноманітними цікавинками. Напевно, саме тому їх не оминають увагою туристи, в тому числі з-за кордону.

Про чергову новацію у садибі повідомили на її сторінці у Фейсбук. Там так і зазначено, що

перший в Україні “Туалет-музей” відкрився в Домі мандрівника, у садибі на Бакоті, в селі Гораївка.

Замість вуличного сільського “крафтового” туалету у садибі облаштували затишну вбиральню, яку наповнили предметами побуту старих українських сіл.

А ще для музею збирають колекцію скляних пляшок від пива.

Також невдовзі у вбиральні вас чекатиме колекція легендарних гумористичних часописів “Крокодил”, шоб вам не було сумно. Садиба “Дім мандрівника” – цікаво і затишно навіть в туалеті, – заманюють потенційних гостей у садибу її власники.

Про те, наскільки популярна у туристів садиба в селі Староушицької громади, свідчить ще один допис на її сторінці, в якому розповідають про те, що лише за минулий тиждень тут побували групи французів, велосипедистів, воїнів-захисників, знімальна група Агенції Сталого Розвитку АСТАР, експерти ULEAD з Європою/ULEAD with Europe, просто проїжджі сім’ї, які

їли кольорові вареники, припалену опенькову юшку, куліш, пили місцеві наливки з бузини і терену, місцеве вино з винограду і малини, глінтвейн, Бакочіно, еспресо Гораївське, насолоджувались теплими жовтневими днями і теплом нагрітої дровами кахельної плитки в 100-літній глиняній хаті.

Фото: зі сторінки у ФБ Дім мандрівника

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook