Новини
Кримінал

У вихідні нацгвардійці Хмельниччини затримали 6 громадян із забороненими речовинами

У містах Хмельницький та Кам’янець-Подільський під час патрулювання військові наряди виявили речовини, схожі на наркотичні, у 6 містян. Крім того, за заявою хмельничанина перевірили та затримали ймовірного викрадача приватного майна.

У суботу, 16 жовтня, вечірньої пори в обласному центрі під час патрулювання на проспекті Миру нацгвардійці помітили чоловіка, який курив на території вищого професійного ліцею №25. Побачивши правоохоронців, молодик почав нервувати, що не пройшло непоміченим для патрульних.

Зробивши зауваження чоловікову, гвардійці також запропонували йому пройти поверхневу перевірку, під час якої виявили паперовий згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження, зовні схожою на наркотичну.

Всього, як повідомили у пресслужбі в/ч 3053, у період з 13 по 17 жовтня нацгвардійці у містах Хмельницький та Кам’янець-Подільський затримали шістьох громадян, що мали при собі заборонені речовини. Їхня приблизна вага становила 31 грам та 20 грамів відповідно.

Також за заявою хмельничанина, повідомлення про яку надійшло на службовий планшет одного з гвардійських військових нарядів у місті Хмельницькому, патрульні перевірили інформацію про викрадення цінної речі з квартири.

На місці виклику гвардійці з’ясували, зі слів заявника, що кількома днями раніше у його помешкання проникла відома йому особа та викрала плазмовий телевізор марки «Samsung». Хмельничанин також вказав, де може перебувати людина, яку він підозрює у крадіжці.

Прибувши за адресою, вказаною заявником, виявили громадянина, на якого хмельничанин вказав як на особу, яку підозрює у крадіжці.

Чоловіка затримали та разом з заявником доправили до Хмельницького районного управління поліції для подальшого з’ясування усіх обставин.

За інформацією пресслужби в/ч 3053 Нацгвардії України

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook