Новини
ДТП

На в’їзді у Кам’янець легковик зніс паркан та вилетів на узбіччя (ВІДЕО)

Два автомобілі потрапили у ДТП на в’їзді у Кам’янець-Подільський. В результаті зіткнення один з автомобілів залишився на дорозі, а інший опинився за парканом позаду бетонної стели з назвою міста.

Відео з місця дорожньо-транспортної пригоди поширили у соцмережах в середині дня. В інформації, якою супроводили запис, зазначалося, що “при в’їзді в Кам’янець-Подільський зі сторони Хмельницького, авто влетіло у бетонну стелу”.

Щоправда, користувачі соцмереж сумніваються, що авто таки врізалося у бетонну споруду з назвою міста.

До речі, стелу він минув. Бо його би вже відшкрябували звідти, – пишуть у коментарях.

Інших подробиць щодо ДТП до вечора так і не з’явилося. Лише відео, яке опублікували у спільноті Вдало Інфо Кам’янець стало зрозуміло, що в аварію потрапило два автомобілі. Таврія, побита ззаду, залишилася стояти на дорозі, а от кросовер з добряче пом’ятим лівим боком невідомо яким чином опинився за парканом та за стелою, так ніби він пролетів повз бетонну основу вказівника, зносячи на своєму шляху паркан.

Кам’янчани, які спостерігають подібних гонщиків на цій ділянці траси, обурюються в коментарях:

На цю ділянку дороги потрібно ставити нормальні відбійники, які реально захистять пішоходів, а не ці парканчики. Камери фіксування швидкості. І для повного контролю ще й світлофор!

Всім просто пощастило. Немає жертв. Зім’яв зад Таврії, а сам перелетів аж через огорожу. Таврія, мабуть, ремонту не підлягає. А йому нічого не зроблять, бо таким, як він, можна все, і це гірка правда. А наші органи не можуть за цілий день встановити причини ДТП, ще не придумали версію циркового номера. Добре, що всі живі, хай Бог Всіх береже від таких каскадерів.

Той паркан з профтрубочки в дупу запхати. Ми там кожен день ходимо, діти до школи зі школи ідуть, там при дозволеній швидкості 90 паркан знесуть. А якби були жертви? Тоді що?

Там уже межа міста, і швидкість повинна бути 50 км/год. Може там камери поставити, які відправляють штрафи? Машини літають саме 90, не звертаючи уваги ні на що, навіть на подвійну суцільну. Перехід, світлофор чому не зробити??

На місці ДТП працювала поліція. Інформація про присутність медиків – відсутня.

У Хмельницькому любителів швидкості також вистачає. Так, днями у мікрорайоні Ракове водій BMW промчав через дві “зебри”, не зважаючи на червоне світло та пішоходів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook