Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому тестуватимуть бажаючих працювати в Укртрансбезпеки

Етап відбору нових інспекторів до Укртрансбезпеки стартував сьогодні, 19 жовтня. Усіх бажаючих отримати нову роботу, тестуватимуть у 5 містах України, в тому числі і в Хмельницькому.

Про набір у лави працівників, які забезпечуватимуть безпеку на дорогах, поінформували на сторінці у Фейсбук Міністерства інфраструктури України.

Як йдеться у повідомленні, бажаючим долучитися до команди не висувають захмарних кваліфікаційних вимог. Потрібно володіти вільно державною мовою, мати громадянство України, вищу освіту (від молодшого бакалавра до магістра). Цього достатньо, щоб спробувати себе як інспектора Укртрансбезпеки.

Відбір проходитиме у три етапи.

Подача онлайн-анкети. Це можна зробити до 31 жовтня.
Онлайн-анкету можна подати за посиланням – dsbt.info

Тестування. Усі кандидати пройдуть просте загальне оцінювання на рівень логічного та аналітичного мислення, знання законодавства.
Такі тести можна буде скласти у Києві, Дніпрі, Миколаєві, Хмельницькому та Львові.

Особисті інтерв’ю. Проводитиме інтерв’ю спеціальна комісія з представників ДСБТ, Міністерства інфраструктури, міжнародних та профільних громадських організацій.

Також в повідомленні зазначено, що інформацію про кандидатів на посаду інспекторів буде перевіряти сектор з питань запобігання та виявлення корупції Укртрансбезпеки.

За результатами тестування та інтерв’ю сформують рейтинг кандидатів, яких запрошуватимуть на роботу.

Інспектори займатимуться проведенням рейдових перевірок перевізників на лінії, а також планових та позапланових перевірок за місцем реєстрації перевізників на дотримання ними ліцензійних умов.

Не варто боятися, якщо чогось не знаєте та не вмієте. Наша справа складається з багатьох тонкощів. Тому планується ще й проведення навчання для тих кандидатів, які пройдуть відбір, – наголосили в Міністерстві інфраструктури.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook