Новини
Інфраструктура

Мешканцям Славути пообіцяли подати тепло в домівки та частину навчальних закладів

Хоч і з запізненням, проте опалювальний сезон у Славуті таки стартує. Принаймні, таку обіцянку дали мешканцям міста у комунальному підприємстві “Славутське ЖКО” вчора, 19 жовтня, вибачившись перед містянами за незручності, завдані тим, що їм довелося певний час терпіти холод у домівках. А от дошкільним навчальним закладам тепла доведеться ще почекати.

Як повідомили у виконавчому комітеті міської ради, заявку на подачу газу до ПАТ «Хмельницькгаз» вже подали, питання передоплати за жовтень узгодили.

За відсутності форс-мажорних обставин славутчани уже завтра (20 жовтня – ред.) отримають тепло у свої оселі,йдеться в інформації міськвиконкому.

Що ж до навчальних закладів, як середніх, так і дошкільних, то вони, як і всі будинки міста досі без тепла. Проте навіть сьогодні, якщо опалювальний сезон у місті таки стартує, не всі школи та дитсадки його отримають. У тих закладах, які обладнані індивідуальною системою теплопостачання, опалювальний сезон стартує не раніше 25 жовтня. Пов’язано це “зі складною процедурою укладення договору з «Нафтогазом», через яку можна придбати газ за пільговою ціною”, – повідомили за підсумками наради у Хмельницькій ОДА у виконкомі.

Школи та дитсадки, що під’єднані до централізованої системи теплопостачання, почнуть опалювати разом з житловими будинками.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook