Новини
Інфраструктура

Мешканці Хмельниччини можуть убезпечити себе від отруєння за допомогою сигналізаторів газу

Придбати обладнання, яке контролює концентрацію газів у повітрі та у разі небезпеки видає попереджувальні сигнали, споживачі можуть у своїх клієнтських просторах.

З початком опалювального періоду – різко зростає ймовірність нещасних випадків та отруєння чадним газом. Як цього уникнути? Однозначно – беззаперечно дотримуватися Правил безпечного використання природного газу в побуті та придбати сигналізатор газу.

Де найзручніше придбати пристрій?

У 104.ua Клієнтських просторах, які  працюють для споживачів газу у кожному місті та районному центрі Хмельниччини. Крім того, Персональний менеджер у Клієнтському просторі надасть вичерпну інформацію щодо характеристик сигналізатора та продемонструє його роботу.

Навіщо потрібен сигналізатор газу і які функції він виконує?

Сигналізатор газу – це ваша безпека та безпека ваших близьких. Він безперервно контролює концентрацію газів у повітрі приміщення та у разі небезпеки видає звуковий та світловий сигнали. А якщо на газопроводі встановлений ще й клапан-відсікач, то сигналізатор направляє до нього імпульс і подача газу на газове обладнання припиняється. Це єдиний спосіб збагнути, що стався витік газу і вчасно запобігти отруєнню. Бережіть себе та ваших рідних! Персональний менеджер у Клієнтському просторі надасть вичерпну інформацію щодо характеристик сигналізатора та продемонструє його роботу.

За інформацією пресслужби АТ Хмельницькгаз


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook