Новини
Кримінал

Хмельничанин, який привласнив понад 200 тисяч гривень, отримав вирок суду

Користуючись службовим становищем та вміючи працювати з програмним забезпеченням, чоловік, який очолював фінансову установу, перераховував чужі кошти на власний рахунок. Махінації з коштами викрили правоохоронці. Оцінку діям хмельничанина дав суд.

Як йдеться у повідомленні Окружної прокуратури міста Хмельницького, 26-річний хмельничанин обіймав керівну посаду у пункті з надання населенню фінансових послуг. В установі мешканці міста могли розрахуватися за комунальні послуги, поповнити рахунки або здійснити поштовий переказ. Керівник цієї установи, маючи необхідні доступи та навички, вирішив нажитися чужим коштом.

Використовуючи вигадані особисті дані (прізвища та ініціали), протягом березня екскерівник перерахував на свій банівський рахунок понад 200 тисяч гривень, які належали очолюваній ним установі.

Суд днями завершив розгляд справи та виніс вирок. Хмельничанин за скоєне отримав 3 роки обмеження волі. Також він не матиме права обіймати певні посади та займатися діяльністю, пов’язаною з наданням фінансових послуг, протягом півтора року.

За інформацією Окружної прокуратури міста Хмельницького

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook