Новини
Інфраструктура

У Хмельницькій громаді облаштували ще декілька зон для відпочинку дітей

В обласному центрі встановили інклюзивний майданчик у спеціалізованій школі та відремонтували приміщення підліткового клубу, а в селі Олешин збудували комплекс з дитячого та спортивного майданчиків. На будівництво майданчиків витратили майже 800 тисяч гривень.

Про “інвестиції в дітей” розповів на своїй сторінці у Фейсбук Хмельницький міський голова.

Після капітального ремонту підлітковий клуб “Мустанг”, розташований на Старокостянтинівському шосе, 8, виглядає по-сучасному та став набагато комфортнішим для малих хмельничан, які його відвідуватимуть.

У приміщенні утеплили фасад, замінили вікна, радіатори опалення, внутрішні двері, відремонтували вбиральню, замінили всю сантехніку, застелили сучасне покриття для проведення занять з танців. Крім того, зробили сучасне освітлення та стелю, придбали нові меблі, спортивний інвентар та сучасну акустичну систему,відзвітував перед громадою міський голова.

Сучасний інклюзивний майданчик, який наразі вже випробували учні спеціалізованої школи №32, обійшовся у 606 тисяч гривень. Він вкритий травмобезпечною гумовою плиткою. на майданчику встановлені станції Multifitness Gym, інклюзивна карусель для дітей, гойдалка, гімнастичні та інклюзивний комплекси.

Додали фарб та розмаїття і в відпочинок та дозвілля дітей села Олешин, що входить до складу Хмельницької громади. На вулиці Центральній тут тепер є комплекс зі спортивного та дитячого майданчика.

Це вже другий великий майданчик в межах сіл нашої громади. Встановили ігровий комплекс, гойдалку подвійну, карусель, балансир, качалку на пружині «Багі», спортивний комплекс, лавку та смітник,прокоментував оновлення Олександр Симчишин.

На встановлення цього об’єкту інфраструктури витратили 177 тисяч гривень.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook