Новини
Інфраструктура

На Хмельницькій АЕС обговорили культуру безпеки

На засіданні Ради з культури безпеки розглянули виконання рішень протоколів попередньої Ради, проаналізували показники експлуатаційної безпеки, виконання програми конкретних дій, спрямованої на розвиток культури безпеки, обговорили результати спостережень за роботою персоналу та їх ефективність. Акцентували увагу і на дієвості системи зворотнього звязку з персоналом.

Нормативною документацією у сфері ядерної та радіаційної безпеки розвиток культури безпеки визначається як одна із головних задач експлуатуючої організації.

За словами заступника генерального директора з персоналу ВП ХАЕС Богдана Шмигельського, систему зворотного зв’язку у поточному році було вдосконалено: змінено порядок розгляду звернень персоналу, збільшено кількість скриньок, які з’явилися і на зовнішніх об’єктах атомної станції. Загалом,  у III півріччі через систему зворотного зв’язку було надано 43 пропозиції.

У цілому стан культури безпеки на Хмельницькій АЕС визнано задовільним. На засіданні Pади безпеки, яке проходить раз в півріччя, прийняли відповідні протокольні рішення, встановили терміни виконання, поставили нові завдання для вдосконалення одного із пріоритетних напрямків діяльності підприємства – культури безпеки.

За інформацією ІЦ ВП ХАЕС

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook