Новини
ДТП

У Хмельницькому водій легковика внаслідок ДТП проломив паркан біля лікарні (ВІДЕО)

За останню добу щонайменше три серйозні ДТП в обласному центрі потрапили у поле зору автовласників, які поділилися відеозаписами про аварії у соцмережах. Дві дорожньо-транспортні пригоди сталися вчора, одну, яку встигли охрестити “кумедною”, – сьогодні вранці.

На перехресті вулиць Трудової та Чорновола перехрестя не поділили два легковики. Обидва автомобілі отримали значні механічні пошкодження.

На проспекті Миру, в районі “Медтехніки” з невідомих причин легковик до узбіччя притиснула вантажівка.

Найсерйозніша дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні на Львівському шосе, біля районної лікарні. Судячи з відео, поширеного у соцмережах, водій, з невідомих наразі причин, не лише виїхав на тротуар, а й врізався у паркан навколо лікарні, зруйнувавши одну з його секцій.

Відео: Новини Хмельниччини

У всіх трьох випадках на місці події працювали правоохоронці. Про постраждалих інформація відсутня.

Нагадаємо, днями у Хмельницькому на пішохідному переході збили 19-річну хмельничанку. Потерпіла отримала серйозні травми, а її сім’я потребує допомоги на лікування дівчини.

ДОПОВНЕНО: За інформацією правоохоронців, на Львівському шосе дорожньо-транспортна пригода сталася через неуважність водія, який забув поставити автівку на “ручник”. В результаті некерований автомобіль самостійно покотися та врізався у паркан, повідомила інспекторка управління патрульної поліції Вікторія Тимощук. На водія склали протокол за статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 гривень) або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook