Новини
Інфраструктура

Для Хмельницької АЕС придбали технологічний транспорт

Протягом року транспортний цех Хмельницької АЕС неодноразово поповнювався новою технікою, яку купували на заміну тій, що вже віджила своє. З останніх новинок, придбаних для атомної, – два екскаватори, трактор з навісним обладнанням, вантажний автомобіль з тентованим кузовом марки Daewoo. Оновили транспортний парк напередодні професійного свята, Дня автомобіліста.

Новий технологічний транспорт – виробнича необхідність замінити застарілу техніку з 20-річним терміном експлуатації. Трактор з навісним обладнанням використовуватиметься в осінньо-зимовий період – він підмітатиме та чиститиме сніг. Тентований автомобіль буде перевозити габаритні вантажі.

Необхідні документи підготовлені, автомобіль готовий до експлуатації. І це дасть змогу більш ефективно працювати, виконуючи завдання транспортного забезпечення виробничого процесу на ХАЕС, – прокоментував начальник транспортного цеху ВП ХАЕС Олександр Сахнюк.

Нагадаємо, цього року автопарк ХАЕС поповнився двома легковими електромобілями марки «Hyundai IONIQ Electric» 2021 року випуску. Найближчим часом атомники очікують на мікроавтобус Hyundai на 16 посадочних місць. Він значною мірою покращить оперативне розв’язання виробничих питань на Хмельницькій АЕС та за її межами, – повідомляють в інформаційному центрі ВП ХАЕС.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook