Новини
Політика

Голова Хмельницької ОДА відзвітував президенту про перебіг опалювального сезону в області

Очільник Хмельниччини, перебуваючи з робочим візитом в Одесі, взяв участь у засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Там, зокрема, доповів главі держави про ситуацію з опалювальним сезоном в області.

Про перебіг зустрічі голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій повідомив на своїй сторінці у Фейсбук. Так, зокрема, зазначив, що на порядок денний зібрання цього разу винесли актуальні для кожного регіону країни питання, зокрема, стан протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 у регіонах України та стан проходження опалювального сезону 2021/2022 років.

Також на засіданні, яке відбулось під керівництвом голови Президії Конгресу місцевих та регіональних влад Андрія Єрмака, голова Хмельницької ОДА прозвітував Президенту про ситуацію з опалювальним сезоном на Хмельниччині.

В області до централізованого опалення підключено 2154 або 100% житлових будинків, до централізованого та інших видів опалення, крім газу, 100% підключені всі об’єкти соціальної сфери – садочки, школи та лікарні, зазначив Сергій Гамалій.

Та додав, що у підсумку до всіх видів опалення підключено 973 об’єкти соціальної сфери, в тому числі 551 дошкільний заклад освіти; 338 шкільні заклади освіти; 84 заклади охорони здоров’я. Наразі активно тривають роботи щодо укладання договорів із ГК «Нафтогаз Трейдінг» щодо постачання природного газу на Хмельниччину.

Важко переоцінити користь таких зустрічей, адже завдяки особистому спілкуванню можна знайти шляхи вирішення багатьох проблем, які болять кожному регіону України! – резюмував Сергій Гамалій.

За матеріалами пресслужби Хмельницької ОДА


PR
Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook