Новини
Суспільство

У Хмельницькому водії масово порушили правила, оминаючи місце ДТП (ВІДЕО)

На вулицях Хмельницького наприкінці робочого тижня перехожі та водії зафіксували декілька порушень правил дорожнього руху, відео з якими виклали у соцмережах. В одному випадку покарання для порушника не змусило себе чекати, стверджують очевидці.

Жваве обговорення розгорнулося навколо ситуації на вулиці Соборній, де у ДТП, одразу за пішохідним переходом, потрапили вантажівка та легковик, заблокувавши рух для решти транспорту. Об’їхати місце події дорогою водії, які рухалися вулицею Героїв Майдану та мали намір повернути на Соборну, можливості не мали через припаркований автомобіль, а рух прямо вдень дозволений лише для громадського транспорту. Тож, аби не стояти невідомо скільки у заторі та не паралізувати рух у центрі міста, водії не придумали нічого кращого, як об’їхати проблемне місце тротуаром.

Загалом, для вулиці Соборної це “нормально” – часто подібні картини можна побачити біля ЦНАПу, коли рух тролейбусів блокують неправильно припарковані автомобілі, і транспорт застрягає у глухому заторі. Тоді об’їзним шляхом для водіїв також стає тротуар.

Ще одне порушення правил зафіксували на вулиці Грушевського, де водій, не зважаючи на односторонній рух, з невідомих причин вирішив їхати по зустрічній. За словами очевидців, показував при цьому водіям, які їхали навпроти, непристойні жести.

На вулиці Західно-Окружній, де у п’ятницю ввечері утворився довжелезний затор, водій мікроавтобуса вирішив не чекати, а об’їхати тягнучку узбіччям. Проте чи далеко заїхав – невідомо: одразу ж за ним поїхав автомобіль правоохоронців.

Порушення і моментальне покарання‌! – прокоментували відео у соцмережах.

відео: Хмельницький LIVE, Новини Хмельниччини

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook