Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому біля суду підірвали підозрілий предмет (ВІДЕО)

Зранку 1 листопада у Хмельницькому по тривозі знову підняли всі екстрені служби. У середмісті перекрили одну з вулиць, якою у центр дістаються водії з трьох мікрорайонів. Підозрілий предмет, який виявили у смітнику біля приміщення Хмельницького міськрайонного суду, знешкодили на місці.

Ранок для водіїв, які планували їхати в місто вулицею Сковороди, почався зі зміни планів та маршрутів. Вулицю перекрили, приватний транспорт скерували на вулицю Кам’янецьку.

За інформацією правоохоронців, збір екстрених служб (слідчих, кінологів, вибухотехніків, рятувальників, медиків) спричинив предмет, схожий на радіостанцію, який виявили вранці біля приміщення Хмельницького міськрайонного суду.

Перекриття вулиці та скупчення спецавтомобілів змусили хмельничан трохи похвилюватися. У соцмережах виклали відео з місця події, в тому числі моменту знешкодження підозрілого предмета.

Відео: Новини Хмельниччини, Перший Подільський

Нагадаємо, за останні кілька днів вдруге у Хмельницькому виявляють підозрілі речі, що призводить до блокування частини міста. У п’ятницю, на вулиці Володимирській виявили підозрілу валізу, яку залишили неподалік обласного художнього музею. Знешкодження провели на місці виявлення знахідки.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook