Новини
Кримінал

На Хмельниччині затримали підозрюваного у вбивстві жінки, яку знайшли біля кладовища

За інформацією Департаменту карного розшуку, у цинічному вбивстві обгрунтовано підозрюють родича загиблої. Чоловік вже дав пояснення правоохоронцям, проте пояснити свої дії так і не зміг. Затриманому оголосили про підозру, питання про обрання міри запобіжного заходу вирішується.

Нагадаємо, подія, яка сколихнула Кам’янець-Подільський, сталася 27 жовтня, коли ранньої пори біля кладовища мертву 37-річну мешканку села Зіньків Кам’янець-Подільського району знайшла її матір. Попередньо, за повідомленнями правоохоронців, йшлося не лише про вбивство, а й про ймовірне згвалтування. Рідні жінки шукали можливих свідків її загибелі.

Як повідомили у Департаменті карного розшуку, підозрюваного у вбивстві вже затримано. Ним виявився родич загиблої жінки. Обставини того дня оперативники встановлювали протягом кількох днів та повністю відтворили картину подій.

За інформацією правоохоронців, загибла жінка, повертаючись з роботи, зустріла родича, який зголосився провести її додому. Дорогою він штовхнув жінку, а коли вона впала та вдарилася головою, почав її душити. Потім затягнув у кущі та, аби створити видимість зґвалтування, стягнув з неї спіднє.

За інформацією правоохоронців, чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство дружини, за яке відсидів 14 років і вийшов на волю у 2019-му.

Мотиви та обставини свого вчинку пояснити підозрюваний так і не зміг, але у скоєному зізнався. Йому загрожує покарання від 15 років до довічного ув’язнення.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook