Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому через зламаний автомобіль сотні машин застрягли у заторі (ФОТО)

Тягнучку від проспекту Миру до центру міста зафіксували сьогодні вранці водії, які намагалися вчасно дістатися до місця призначення. Подібні ситуації на цьому відрізку вулиці стаються досить часто – з тієї чи іншої причини. Цього разу, пишуть у коментарях, причиною стала зламана автівка.

Вулиця Бандери, якою тисячі мешканців одного з найбільш густо населених мікрорайонів обласного центру намагаються вибратися в місто, досить часто завдає клопоту хмельничанам, котрим доводиться тривалий час стояти у ранкових пробках. Будь-яка мінімальна перешкода на шляху призводить до суттєвих затримок у русі. Прикладом тому – вчорашня ДТП на перехресті Бандери та проспекту Миру, внаслідок якої у довжелезному заторі застряг не лише приватний, а й громадський транспорт.

Сьогодні ж, за словами хмельничан, які цією вулицею діставалися у центр міста та назад, причиною затору став автомобіль, який зламався в районі аптеки №1. Результат:

І от машина, яка стоїть зламана, – одна… А запізниться на роботу пів Озерної. Так це печально. Нехай авто не ламаються, – прокоментували фото у соцмережах.

Неподалік перехрестя проспекту Миру та вулиці Бандери хмельничани зафіксували ще одне ускладнення на дорозі, спричинене дорожньо-транспортною пригодою в районі газконтори.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook