Новини
Суспільство

На Хмельниччині розшукали чоловіка, який зник на 4 доби

Спочатку сім’я намагалася знайти зниклого родича самотужки, але коли це не вдалося, звернулася по допомогу до правоохоронців Новоушиччини. Ті оперативно встановили місце перебування селянина, який так і не зміг пояснити причини свого вчинку.

Повідомлення від мешканця села Мала Стружка про зникнення його 30-річного брата у поліції отримали сьогодні, 8 листопада. Протягом 4 днів знайти родича намагалися члени його родини, проте безрезультатно. Як повідомили у поліції, напередодні зникнення чоловік втратив батька та планував звернутися до сільської ради по довідку про смерть. Проте і по довідку не прийшов, і на похорон батька не з’явився.

Зважаючи на те, що подібного за чоловіком раніше не траплялося, рідним довелося залучити до пошуків правоохоронців. За орієнтуванням з прикметами чоловіка швидко розшукали. Щоправда, де саме, у поліції не уточнюють. Де був чоловік 4 доби та чому він пішов з дому без телефона, він так і не зміг пояснити, посилаючись на стрес.

Нагадаємо, тривають пошуки 36-річної мешканки Хмельниччини, яка зникла ще на початку вересня і відтоді не подавала про себе звісток.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook