Новини
Суспільство

Тягнули 300 метрів: у Хмельницькому в озеро викинули бак зі сміттям (ВІДЕО)

Поки влада та комунальники займаються тим, аби зробити відпочинок хмельничан комфортним та впорядковують зону біля водойми на Озерній, вкладаючи у це чималі кошти, хмельничани вносять корективи в їхню роботу на власний розсуд. Вже не вперше наслідки діянь декого з хмельничан викликають здивування та обурення в інших мешканців міста.

Нагадаємо, влітку біля майбутнього музею історії міста щойно посаджені декоративні кущі та ялівець вирвала хмельничанка, яка, очевидно, вирішила, що це бур’ян. Про хмельничан, які систематично руйнують фотозони, б’ють вікна та інсталяції, розмальовують стіни сумнівної якості графіті й говорити не доводиться. Наслідки їхньої діяльності можна спостерігати у різних куточках міста регулярно.

Черговий прояв вандалізму щодо майна громади (до якого, власне, можна віднести і озеро) зафіксували сьогодні вранці у мікрорайоні Озерна, де невідомі поки що молоді люди викотили зі сміттєвого майданчика контейнер та вкинули його до водойми. Дії молодиків зафіксували камери відеоспостереження на будинку біля смітника.

Не знаю, як назвати цих “безголових”, але на жаль от така молодь процвітає у місті. Не полінувались протягнути контейнер від вул. Озерна, 3 та скинути в озеро, а це майже 350 м,прокоментував відео на своїй сторінці у Фейсбук хмельничанин Денис Кулешов.

І на ранок мешканці будинків біля озера могли спостерігати таку картину:

Як повідомили у Департаменті інфраструктури міста Хмельницького у відповідь на допис хмельничанина, “за інформацією, наданою головою ОСББ, контейнер витягнуто та написано заяву у поліцію”.

Чи знайдуть молодих “борців зі сміттям” правоохоронці – невідомо. Хоч хмельничани на це сподіваються. Принаймні, у коментарях, крім низки не дуже приємних слів на адресу молодиків, пишуть, зокрема, й таке:

А потім у відділку будуть плакати і просити пробачення за скоєне.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook