Новини
Кримінал

У Шепетівці водій елітного авто хуліганив на дорозі

Раніше судимий чоловік спочатку бив ногами чужий автомобіль, потім переслідував його на вулицях міста, аби зрештою побити водія та завдати пошкоджень автомобілю. 35-річному хулігану оголосили про підозру. За скоєне йому може загрожувати до 5 років ув’язнення.

Події відбувалися у Шепетівці навесні. Разом зі спільником підозрюваний у злочині, що трактується як хуліганство, перебував пізно увечері у салоні свого “Лексуса”, коли побачив автомобіль потерпілого “ГАЗ 31105”. В салоні “Волги”, крім водія, були також двоє пасажирів.

Агресивно налаштований підозрюваний підійшов до чужого автомобіля та почав бити ногами дверцята. Водій “Волги” вирішив не зв’язуватися з хуліганом та, аби уникнути конфлікту, поїхав геть. Проте це не допомогло – водій “Лексуса” кинувся його наздоганяти і переслідував вулицями міста протягом пів години.

Зрештою, наздогнавши, навмисно врізався у “Волгу”, каменем побив вікна у дверцятах, а водія витягнув з салону та побив. Лише після цього втік з місця події.

Як встановили правоохоронці, чоловік, що хуліганив на дорозі, неодноразово мав проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook