Новини
Нетішинська міська

Дві школи у Нетішині повертаються до очного навчання

Обмеження “червоної” зони дозволяють вийти з “дистанційки” лише тим навчальним закладам, де всі 100% працівників вакциновані двома дозами. Таких шкіл у Нетішині станом на сьогодні дві. З середи на очне навчання планує повернутися ще одна. Решта учнів, крім молодшої школи, продовжують вчитися віддалено.

За інформацією начальниці управління освіти Нетішинської міської ради Ольги Бобіної, від сьогодні, 15 листопада, за парти повернуться учні НВК “Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей” і Старокривинського НВК “Дошкільний навчальний заклад – школа І-ІІІ ступенів”, також дозволили приступити до роботи та навчання двом позашкільним закладам – Будинку дитячої творчості та клубу «Юний технік». Працює у звичному режимі також Центр туризму та краєзнавства. Учні 5-11 класів шкіл № 2 та 4 продовжать вчитися дистанційно. До середи на “дистанційці” залишаються й школярі школи №1, проте вже з 17 листопада за попередньою інформацією, вони також мають повернутися до школи.

Всього у Нетішинській міській громаді вакциновано 1038 освітян, з них однією дозою – 210, двома – 828. Всього у громаді 1 122 працівників освіти. Відсторонили від роботи 41 особу, які не отримали жодної дози вакцини, повідомляє Нетішин.City.

Тим часом прем’єр-міністр України Денис Шмигаль наполягає на очному навчанні в усіх школах і вищих навчальних закладах України.

Уряд наполягає на тому, що освіта у всіх навчальних закладах має бути очною. З понеділка невакциновані вчителі та викладачі відсторонені від роботи, тому це дозволяє вважати, що 100% колективів мають вакцинацію”, – заявив днями прем’єр-міністр в ефірі програми “Право на владу”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook