Новини
Кримінал

Крадія-рецидивіста засудили у Хмельницькому

Раніше судимий молодик обікрав мешканців обласного центру та магазин у селі, після чого “заліг на дно” та ухилявся від правосуддя. Згодом вчинив ще одну крадіжку і нарешті постав перед судом. Найближчі три роки крадій-рецидивіст проведе за ґратами.

За інформацією окружної прокуратури міста Хмельницького, переховувався від правоохоронців 29-річний засуджений протягом трьох років. Оскільки перші епізоди крадіжок, за які не відбув покарання, зафіксували ще у 2018 році. Тоді з домівок хмельничан раніше судимий за аналогічні злочини чоловік викрав майна на понад 12 тисяч гривень. Обікрав також крамницю у селі, звідки виніс солодощів на майже 2 тисячі гривень.

Тривалий час молодик переховувався, через що був оголошений у розшук. У лютому цього року знову взявся за старе – вкрав документи та майно на суму понад 7 тисяч гривень.

Хмельницьким міським районним судом доведено вину рецидивіста у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених трьома статтями Кримінального кодексу. Його засуджено до реальної міри покарання – 3 роки позбавлення волі.

За інформацією Окружної прокуратури міста Хмельницького

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook