Новини
Спорт

Бокс: перемоги та поразки чемпіонів

У цьому огляді останніх новин ми розглянемо такий вид спорту як бокс. Адже професійний бокс один із найпопулярніших видів спорту, в ньому завжди є про що поговорити, обговорити підготовку боксерів до майбутніх боїв, виступи боксерів на професійному рингу та інші не менш цікаві події.

Отже, перейдемо до огляду останніх боксерських боїв.

Канело нокаутував Планта

7 листопада пізньої ночі у Лас-Вегасі на арені MGM Grand відбулося боксерське шоу. Головною подією цього вечора боксу став бій за чемпіонський титул між Саулем Альваресом і Калеба Плант.

Чемпіон у суперсередній вазі за версією WBC, WBA та WBO Сауль Альварес (57–1–2, 39 KO) у дуже складному бою таки пробив захист чемпіона IBF у суперсередній вазі Калеба Планта (21–1, 12 KO), таким чином Сауль Альварес став абсолютним чемпіоном світу.

Мексиканець був явним лідером протистояння. Він стабільно штампує свої перемоги, принагідно додаючи собі в колекцію пояс за поясом.

Бій був дуже рівноправним, але, на мою думку, найсильнішим все-таки був Плант. За статистикою ударів він випереджав суперника. Але це було до шостого раунду.

Далі Альварес нарешті включився, почав провокувати американця робити атаки, тим самим розкривав його захист.

Все вирішилося у 11-му раунді. Спершу Сауль відправив Планта до нокдауну, а потім довів справу до нокауту. Суддя зупинив бій. Для Планта це перша поразка у професійній кар’єрі.

Канело став першим абсолютним чемпіоном у суперсередній вазі.

Читайте також: Реванш Усик – Джошуа реально провести наприкінці березня чи на початку квітня

Мунгія здобув перемогу над Росадо

У неділю, 14 листопада, відбувся боксерський бій у середній ваговій категорії та відбувся у каліфорнійському місті Анахайм, на арені Хонда Центру.

Двадцяти п’ятирічний боксер Хайме Мунгія (38-0, 30 КО) з мексики, провів бій з американцем Габріелем Росадо (26-14-1, 15 КО), який на 10 років старший за свого суперника.

Мунгія відразу ж показав хтось господар рингу, мексиканець володів перевагою практично весь бій, виграючи раунд за раундом. Росадо відбивався, і також завдавав точних ударів, але після гарматних розрядів Мунгія його удари здавалися нікчемними. Але як би мексиканець сильно не завдав своїх ударів, американець залишався стояти. У підсумку 12-раундовий поєдинок завершився перемогою Хайме Мунгія одноголосним рішенням суддів – 119-109, 118-110, 117-111.

Мунгія залишається непереможною на професійному рингу, а в попередньому бою він упорався з поляком Камілом Шереметою. Росадо у минулому поєдинку переміг Бектеміра Мелікузієва з Узбекистану.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook