Новини
Спорт

Ліцей з Хмельницького потрапив у фінал всеукраїнського змагання з призами на пів мільйона

Приватний ліцей з Хмельницького увійшов до списку 40 переможців 1 та 2 відбіркових турів Всеукраїнського онлайн конкурсу “Батл шкіл JuniorZ”. Попереду на учасників чекає участь у 3 відбірковому турі. У великому фіналі вони позмагаються за круті призи на загальну суму  пів мільйона гривень!

Всеукраїнський спортивний конкурс, ініційований Рухом Олександра Педана «JuniorZ», покликаний підвищити інтерес у дітей до уроків фізкультури. За перші 2 відбіркові тури у конкурсі взяли участь понад 100 команд з 23 областей України. 

Спеціально для конкурсу його організатори підготували відеоуроки з чирлідингу, футбольного фристайлу, воркауту та аеробіки, які допоможуть учасникам підготуватись до змагань. 

В межах конкурсу школа може представити будь-яку кількість команд, що змагаються у наступних видах програм: Classic GYM, GYM Dance, GYM freestyle. Переможці та лауреати конкурсу у великому Фіналі отримають призи від Міжнародного фонду соціальної справедливості і Моршинської. Призовий фонд включає у себе спортивний інвентар для школи з сучасних командних видів спорту: петанк, фризбі, флорбол, корфбол, реґбі, бадмінтон, чирлідинг. 

У фіналі Хмельниччину представлятиме навчальний заклад  з обласного центру – Хмельницький приватний ліцей «Мої обрії».

З 6 до 23 листопада  триває останній тур, в якому перейдуть до Фіналу ще 20 шкіл. Аби взяти участь у ньому, потрібно зняти відео-виступ на одну із зазначених у положеннях програм, викласти у соціальну мережу Instagram з #батлjuniorz і збирати лайки. З усіма правилами детальніше можна ознайомитися за посиланням.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook