Новини
Нетішинська міська

Ще одне відділення сервісного центру МВС відкрили на Хмельниччині

Нова локація, де можна замінити посвідчення водія та зареєструвати нове авто, з’явилася на мапі Хмельницької області. Таким чином отримати найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС стало ще зручніше.

Відтепер відновити посвідчення водія у випадку втрати або викрадення, замінити старе на нове, отримати послугу первинної реєстрації авто, перереєструвати авто у зв’язку із зміною найменування та адреси юридичних осіб, прізвища, імені чи по батькові, місця проживання фізичних осіб, які є власниками транспортних засобів, установлення газобалонного обладнання, можна у Центрі надання адміністративних послуг у місті Нетішин за адресою: вулиця вул. Курчатова 1/а.

Це стало можливим завдяки реалізації узгодженого рішення про співпрацю між Регіональним сервісним центром ГСЦ МВС в Хмельницькій області (філія ГСЦ МВС) та Нетішинською міською радою, яке було укладене у квітні цього року.

Нові послуги презентував начальник Шепетівського сервісного центру МВС – Сергій Грищук  та заступник міського голови – Оксана Латишева.

«Результатом такого співробітництва, – каже начальник територіального сервісного центру, – є розширення мережі послуг сервісних центрів МВС, зменшення навантаження на сервісні центри МВС, а також поява нових зручних комплексів послуг для громадян.

Адміністратори ЦНАП, які приймають заяви на отримання послуг сервісних центрів МВС, пройшли навчання в територіальному сервісному центрі та готові до роботи.

Для громадян алгоритм отримання послуг не ускладнюється, а вартість не змінюється. Клієнт може звернутися до ЦНАПу, надавши необхідні документи, та отримати послугу. Наприклад при зміні прізвища, або у разі зміни адреси, заявник, отримуючи нову ID-картку, може одразу обміняти посвідчення водія чи свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Адміністратор ЦНАП отримує документи та заяву від замовника послуги. Перевіряє, сканує та передає до сервісного центру МВС для подальшого опрацювання.

Адміністратор сервісного центру МВС проводить передбачені послугою процедури та надсилає до ЦНАПу підтвердження, після якого посвідчення водія або свідоцтво про реєстрацію ТЗ виготовляється та видається клієнту.

Для швидкого інформування та консультування громадян на офіційній сторінці сайту Головного сервісного центру МВС та у Facebook без вихідних і перерв працює чат-бот, телефон контакт-центру (044) 290-19-88.

Отримати консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна за номером (0382) 71-62-54  або запитати на офіційній сторінці Facebook регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook