Новини
Кримінал

Дезертира та громадян з наркотиками затримали нацгвардійці Хмельниччини

Під час патрулювання військовослужбовці Нацгвардії у Хмельницькому та Кам’янці-Подільському виявили двох осіб, які мали при собі речовини, схожі на наркотичні, та одного громадянина, який дезертирував в умовах особливого періоду.

Днями у Кам’янці-Подільському під час несення служби з охорони громадського порядку гвардійці помітили на вулиці Соборній чоловіка, який почав нервувати, побачивши правоохоронців. Перевіряючи дані у базі, патрульні з’ясували, що молодик перебуває у розшуку за вчинення злочину, передбаченого частиною 3 статті 408 Кримінального кодексу України. Дезертира доставили до Кам’янець-Подільського районного управління поліції.

На іншій вулиці увагу патруля привернули троє осіб, які курили та лаялися просто посеред вулиці. Під час поверхневої перевірки у 37-річної кам’янчанки виявили пластикову коробку та два згортки з фольги з білою кристалічною речовиною. Також жінка мала при собі пристрій для розкурювання знайдених у неї наркотичних речовин.

Загальна вага вилучених у громадянки заборонених речовин становила близько 17 грамів.

У Хмельницькому вчора, 21 листопада, спільно з поліцейськими патрулюючи територію міста, нацгвардійці неподалік речового ринку звернули увагу на юнака, який намагався втекти, побачивши правоохоронців. Наздогнавши молодого чоловіка та вступивши з ним в діалог, патрульні з’ясували, що у 20-річного ярмолинчанина при собі є паперовий згорток із речовиною зеленого кольору рослинного походження, зовні схожою на наркотичну. Вага виявленої речовини складала приблизно 5 грамів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook