Новини
ДТП

У Хмельницькому некерований легковик розвернуло поперек дороги (ВІДЕО)

Через зниження температури повітря та, як наслідок, підмерзання дорожнього полотна, проблеми можуть виникнути не лише на автошляхах Хмельницької області, а й у самому обласному центрі. Власне, дехто з водіїв вже випробував на собі, що таке ожеледиця при зовні осінній погоді.

Дорожньо-транспортна пригода (без постраждалих та з мінімальними наслідками для автомобіля) сталася сьогодні в районі мосту на вулиці Кам’янецькій. Водій “Жигулів”, що мав на даху невеликий вантаж, рухаючись в бік речового ринку, не втримав автомобіль, внаслідок чого автівку обкрутило навколо себе. Водій, який їхав позаду та фіксував дорожню ситуацію на реєстратор, завдяки невисокій швидкості уник зіткнення з некерованим легковиком.

Відео з місця ДТП поширили у соцмережах.

Курйозна ДТП на Кам‘янецькому мосту за участю ВАЗ. Через ожеледицю автомобіль занесло. Без постраждалих За попередньою інформацією, о 9:30 на дороги міста виїхала спецтехніка, – прокоментували відео у спільноті Dtp_km.

Нагадаємо, у Службі автомобільних доріг автовласників попередили про ожеледицю на автошляхах Хмельницької області. Дороги посипає протиожеледною сумішшю спецтехніка. Водіїв просять бути обачними та маневрувати акуратно.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook