Новини
Дозвілля

У Кам’янці новорічна ялинка повертається на стару локацію

Слідом за іншими містами Хмельниччини, новорічне дерево почали збирати і в Кам’янці-Подільському. Святкове дерево, цього разу штучне, знову встановлюють у парку Героїв Євромайдану. Минулого року на свята прикрашали живе дерево, що росте на майдані Відродження.

Про те, що ялинка повернеться на старе місце, у парк, минулого року говорив міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко.

У майбутньому основними локаціями для проведення новорічно-різдвяних свят я бачу паркову відпочинкову зону (парк Героїв Євромайдану) та гарні місця у Старому місті. Зауважу, що ми у своєму рішенні про обрання місця для головної ялинки покладаємось саме на думку кам’янчан, – зазначив тоді очільник громади.

Отож сьогодні новорічну ялинку, слідом за Хмельницьким, Старокостянтиновом та деякими громадами області, почали збирати і в Кам’янці. Відео від кам’янчанина поширили у місцевій ФБ-спільноті. (відео: @sergiikleynis2.0)

У Хмельницькому новорічну ялинку на вулиці Проскурівській вже зібрали. Попри те, що хмельницька ялинка незмінна ось уже кілька років поспіль, містяни уважно відстежували процес, чи не щодня звітуючи у соцмережах про те, як вона “росте” на територію майбутнього Різдвяного ярмарку. І зрештою сьогодні показали фінальний кадр.

Відкриють Різдвяний ярмарок та засвітять новорічну ялинку у Хмельницькому 4 грудня.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook