Новини
Суспільство

На Хмельницькій АЕС завершено місію технічної підтримки ВАО АЕС

Понад тиждень, з 15 по 23 листопада, на Хмельницькій АЕС працювали експерти Всесвітньої асоціації організацій, що експлуатують АЕС (ВАО АЕС-МЦ). Представники місії технічної підтримки здійснили контроль та оцінили стан обладнання на ХАЕС.

У рамках місії експерти розглянули питання технічного супроводу обладнання і систем,  порядок і періодичність проведення обходів обладнання та систем персоналом інженерної підтримки, здійснили аналіз тенденцій зміни параметрів, що характеризують стан обладнання.

Підсумовуючи результати місії технічної підтримки, керівник команди експертів, радник ВАО АЕС-МЦ Іван Гончаров відзначив професіоналізм керівництва та інженерно-технічного персоналу, а також значні зрушення у вирішенні цих питань: «На всіх рівнях управління персоналом існує розуміння важливості інженерно-технічної підтримки. Про зацікавленість керівництва у проведенні спостережень і обходів свідчать безпосередні записи директора ХАЕС у базі даних. З таким персоналом, як на Хмельницькій АЕС, можна вирішувати будь-які завдання».

За підсумками роботи місії окреслені проблемні питання та надані відповідні рекомендації.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook