Новини
Здоров’я

Працівники СБУ Хмельниччини здали 24 літри донорської крові

У Хмельницькій області триває донорський флешмоб, участь в якому беруть працівники різноманітних державних структур, котрі поповнюють банки крові, аби допомогти хворим, які її потребують. Слідом за співробітниками Хмельницької обласної прокуратури та працівниками Хмельницької обласної державної адміністрації, до шляхетної справи долучилися оперативники та керівництво управління Служби безпеки України у Хмельницькій області.

Для потреб маленьких пацієнтів онковідділення Хмельницької обласної дитячої лікарні правоохоронці здали загалом 24 літри крові, повідомляють у пресслужбі СБУ Хмельниччини.

Всього участь у донорській акції взяли понад пів сотні співробітників СБУ, в тому числі керівництво структури. Дехто з них є постійними донорами, дехто зробив це вперше.

За словами начальника УСБУ у Хмельницькій області Тараса Цюцюри, в управлінні планують надалі продовжувати донацію крові для медичних закладів. Традиційно, донорську естафету правоохоронці передали колегам – співробітникам Територіального управління ДБР у м. Хмельницький.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook