Новини
Кримінал

Тіло вбитої жінки у своїй квартирі понад тиждень переховував хмельничанин

Добровільно повідомити про скоєний злочин 50-річного хмельничанина переконав його батько. До цього чоловік, який мав умовний термін покарання і боявся реального ув’язнення, понад тиждень тримав у своїй квартири в мішку тіло вбитої ним співмешканки. Хмельничанину оголосили про підозру у скоєнні злочину. За завдання тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілої, йому може загрожувати до 10 років ув’язнення.

До поліції хмельничанин прийшов із з’явленням з зізнанням 24 листопада. Заявивши про скоєний ним злочин, назвав адресу, за якою зберігав тіло вбитої ним 40-річної жінки, з якою спільно мешкав. Прибувши за адресою у будинок на проспекті Миру, правоохоронці виявили мішок з тілом жінки зі слідами нанесених численних тілесних ушкоджень. За висновком експерта, загинула жінка більше ніж за тиждень до того, як її знайшли.

Як розповів правоохоронцям підозрюваний у вбивстві, перед конфліктом, який закінчився смертю потерпілої, вони спільно розпивали алкоголь та вживали наркотики. Потім виникла суперечка, а слідом за нею – бійка. Коли ж хмельничанин виявив, що жінка не подає ознак життя, заховав тіло у мішок і залишив у квартирі.

Лише за тиждень розповів про те що скоїв, батькові, і той вмовив його добровільно зізнатися правоохоронцям.

Питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному вирішується.

За інформацією поліції Хмельницької області

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook