Новини
Кримінал

Злодюжку, яка винесла з будинку пенсіонерів коштовні прикраси, затримали на Хмельниччині

Жебракуючи з матір’ю та сестрою у селах, молода шепетівчанка скористалася відсутністю господарів та винесла з будинку ювелірні прикраси. Частину вкраденого пенсіонерам згодом повернуть, частину дівчина встигла реалізувати. За скоєний злочин крадійка може на 6 років сісти за ґрати.

Крадіжка з проникненням у будинок сталася днями на Ізяславщині, в селі Васьківці. Подружжя селян, виявивши зникнення ювелірних прикрас з власного будинку, звернулося до поліції. Хто і коли міг вкрасти золоті та срібні вироби, які селянин зберігали у шафі, вони не знали. На місці події правоохоронці не виявили слідів злому, очевидців крадіжки також не знайшлося.

Проте досить швидко злодюжку вдалося вирахувати. Як з’ясувалося, того дня на подвір’я пенсіонерів зайшли троє жебраків – матір та двоє її доньок, мешканки Шепетівки. Старша, 18-річна, дівчина, побачивши, що господарів поблизу немає, а будинок відчинений, проникла всередину та винесла звідти ювелірку.

За фактом події відкрите кримінальне провадження. Частину золотих та срібних виробів власникам повернуть після завершення розгляду справи. Решту крадійка встигла реалізувати. Досудове розслідування триває.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook