Новини
Інфраструктура

Дороги Хмельниччини вночі чистили від снігу

Як і попереджали синоптики, в ніч з 30 листопада на 1 грудня на Хмельниччині пішов сніг з дощем. В результаті траси, особливо державного значення, потребували уваги дорожників, які мали забезпечити безпечний проїзд транспорту автошляхами області.

Всього вночі на дороги Хмельницької області вивели 86 одиниць техніки та 136 робітників. Стан покриття після їхньої роботи задовільний, проїзний, повідомляють у дорожників.

Зважаючи на погодні умови, Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області звертається до водіїв з проханням поступатися дорогою спецтехніці.

Керуючи транспортними засобами за складних погодних умов, будьте особливо уважними та обережними, чітко дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, обирайте безпечну швидкість та дистанцію руху. Уникайте різкого гальмування та ризикованого маневрування, нагадують у дорожників.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення Хмельницької області водіям радять звертатися телефоном до диспетчера Служби автодоріг ЦІЛОДОБОВО: +380382783253, +380673844030, +380382783259.

Також у САД нагадали екстрені номери телефонів по всій Україні.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook