Новини
Кримінал

У Хмельницькому перед судом постануть винуватці летальної ДТП

Відповідати доведеться і 19-річній дівчині, яка безпосередньо була за кермом, і 21-річному чоловікові, який передав їй кермування, попри те, що підозрювана взагалі не мала водійського посвідчення.

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками сталась 28 серпня цього року близько 03.40 години в м. Хмельницькому по вул. Волочиській. Автомобіль «Фольксваген» врізався у дерево та перекинувся. Внаслідок ДТП 20-річний пасажир автомобіля, місцевий житель, від отриманих травм загинув на місці події. Ще троє молодих людей – 19-річна дівчина та двоє чоловіків віком 21 та 20 років — отримали травми.

У ході проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що за кермом автівки перебувала 19-річна дівчина, яка навіть не мала водійського посвідчення. А 21-річний власник авто перебував поряд, на пасажирському сидінні.

Відповідати за ДТП зі смертельними наслідками доведеться обом: дівчині — за порушення правил безпеки дорожнього руху, власнику авто – за допуск до керування транспортним засобом особи, яка не має такого права.

30 листопада слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області вже скерували обвинувальний акт до суду, – повідомляють у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook