Новини
Суспільство

Перегони на червоне влаштували водії у центрі Хмельницького (ВІДЕО)

Деяким водіям у Хмельницькому, схоже, бракує трас для перегонів з відчуттям адреналіну, тож вони використовують будь-яку можливість для того, аби втопити педаль газу та випробувати нерви свої та перехожих. Іноді такі розваги закінчуються погано.

Відео з вулиці Подільської, відзняте вчора, 2 грудня, о пів на 9 вечора, коли на вулицях, крім автомобілів, достатньо й інших учасників руху, поширили у хмельницьких соцмережах. Не зважаючи на червоне світло та пішоходів, які переходили дорогу, двоє водіїв влаштували перегони, як пишуть у коментарі до запису, в стилі NFS. На щастя, на шляху одного з “гонщиків“, який навіть не думав скидати швидкість, не трапилося людей, оскільки всі пішоходи встигли перетнути дорогу до того, як там промчав легковик.

Відео: Новини Хмельниччини

До слова, на цьому відео добре видно, наскільки непомітними на дорозі навіть під світлом ліхтарів є пішоходи. У поліції регулярно нагадують про те, як потрібно вдягатися, виходячи у місто, аби бути поміченими водіями з відстані, достатньої для гальмування та уникнення ДТП. І про актуальність світловідбивних елементів, особливо в осінньо-зимовий період, коли темрява опускається рано.

Будьте ввічливі та уважні на дорогах. Думайте не лише про себе, а й про інших!

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook