Новини
ДТП

Майже лобове: у Хмельницькому водій грубо порушив правила (ВІДЕО)

Протягом вихідних на дорогах Хмельниччини зафіксували декілька дорожньо-транспортних пригод за участі майже десятка автомобілів. В одному випадку – у Хмельницькому – зіткнення вдалося уникнути лише дивом. За інформацією правоохоронців у двох ДТП на дорогах області постраждало шестеро осіб, з них двоє – діти.

Відео, відзняте вчора в середині дня на одній з вулиць Хмельницького, поширили сьогодні у соцмережах. Водій Daewoo Lanos, очевидно, дуже поспішав, оскільки, перетнувши суцільну, вискочив на зустрічну смугу і лише дивом уник зіткнення з автомобілем, який рухався у зустрічному напрямку. На щастя, йому вистачило місця для маневру, оскільки іншому водієві маневрувати було просто нікуди. Хоча нерви водію та, ймовірно, пасажирці автомобіля, такі маневри попсували добре.

Також у підбірці відео за вихідні – дорожньо-транспортні пригоди, які сталися на дорогах Хмельницького району.

Поблизу села Пашківці (у соцмережах автори відео зазначали – неподалік села Стуфчинці) зіткнулися три автомобілі: Hyundai accent, Volkswagen Touareg та Opel Vivaro. Внаслідок ДТП постраждали двоє дорослих пасажирок Opel Vivaro та двоє дітей, 8 та 15 років, з Hyundai accent.

У селі Чорний Острів Хмельницького району внаслідок ДТП один з автомобілів перекинувся догори колесами. На місці події працювали рятувальники. Інформація про постраждалих наразі відсутня.

У Хмельницькому сьогодні, на перехресті вулиць Прибузької та Трудової не розминулися “Жигулі” та мікроавтобус.

Також, за інформацією Хмельницького РУП, вчора, 5 грудня, неподалік повороту до села Мала Колибань, 42-річний водій зіткнулися на дорозі Тойота Хайлендер та Шкода Октавія А5. Травмувалися внаслідок ДТП пасажирки Шкоди.

Наразі у Хмельницькому – густий туман. Видимість на дорогах – обмежена. Будь ласка, будьте обачні та обережні, не поспішайте – воно того не варте.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook