Новини
Надзвичайні події

У Кам’янці в пожежі загинув чоловік

У Кам’янці-Подільському у палаючому будівельному вагончику виявили тіло людини. У Хмельницькому жінка та підліток ледь не вчаділи в диму під час пожежі у будинку. Обидві пожежі сталися в неділю, 5 грудня.

На місце пожежі у Кам’янці рятувальників викликали перехожі. Горів будівельний вагончик на вулиці Грушевського. На момент прибуття вогнеборців полум’я вже охопило всю споруду площею 10 квадратних метрів. Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили всередині тіло чоловіка 1966 року народження.

У Хмельницькому пожежа виникла у гаражному приміщенні приватного будинку на вулиці Нечая. Внаслідок займання дим затягнув верхні поверхи 3-поверхового будинку. Також було повідомлено, що в будинку перебувають люди, які самостійно не можуть вибратися назовні. Жінку 1960 року народження та хлопчика 2005 року народження надзвичайники врятували.

Як повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Хмельницькій області, в обох випадках, ймовірно, займання виникло через порушення правил безпеки під час експлуатації печей.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook