Новини
Інфраструктура

Вночі на дорогах Хмельниччини боролися з ожеледицею

Оперативну інформацію про стан проїзду державними дорогами, які через погодні умови постійно перетворювалися на ковзанку, Хмельниччини повідомили у Службі автомобільних доріг.

Ввечері та уночі проїзд дорогами державного значення забезпечували 156 працівників дорожнього господарства. Використано 3425 тонн піщано-сольових сумішей. Нічне чергування минуло без серйозних дорожньо-транспортних пригод. Ускладнень руху немає.

Водіям, передусім великогабаритного транспорту, у САД рекомендують користуватися майданчиками для відстою, котрі розташовані вздовж державних автошляхів. Аби було зручніше відшукати їх у дорозі, їх позначили на Google мапі: http://bit.ly/2WsAaZe

Також водіям нагадують про необхідність перевірки транспортних засобів перед тим, як вирушити у далеку дорогу, та пам’ятайти про безпечну дистанцію та обмеження швидкості.

Крім того, Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області звертається до водіїв з проханням поступатися дорогою спецтехніці.

Звертаємо увагу водіїв великогабаритного та автобусного транспорту міжміського сполучення та просимо поставитись із розумінням у випадку можливих обмежень у русі для забезпечення проїзду дорожньої снігоприбиральної техніки,зазначають у повідомленні.

Та нагадують, що у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області ЦІЛОДОБОВО працює диспетчер. Водії, які потрапили у пригоду на державних дорогах, можуть звернутися по допомогу за телефонами:

  • +380382783253,
  • +380382783259,
  • +380673844030,
  • +380382789909

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook