Новини
Суспільство

Патрульні Хмельниччини їздитимуть на виклики з дитячими іграшками

Зібрані спільно з СКЦ “Плоскирів” м’які іграшки правоохоронці братимуть із собою на патрулювання, аби подарувати трохи радості дітям, які потрапили у складні життєві обставини.

Напередодні та під час свят особливо важливо дарувати радість дітлахам, які чекають подарунків та уваги попри все. Найбільше цього потребують діти, які потерпають від домашнього насильства, стають свідками конфліктів між дорослими або загубилися у місті, що стає для них причиною стресу. Заспокоїти та втішити таких дітей можна, до прикладу, за допомогою іграшки.

З цією метою працівники Хмельницького спортивно-культурного центру “Плоскирів” спільно зі співробітниками відділу зв’язків з громадськістю Патрульної поліції Хмельницької області зібрали іграшки, випрали їх та запакували.

Для налагодження дружнього діалогу з дітьми та заспокоєння їх в стресових ситуаціях в патрульних автомобілях з’явилися ось такі м’які іграшки. Впевнені, нові плюшеві друзі подарують гарний настрій та позитивні емоції малечі, – зазначають у патрульних.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook