Новини
Події

У Хмельницькому послуги сервісних центрів МВС надаватимуть у ЦНАПі

Узгоджене рішення, відповідно до якого у центрі надання адміністративних послуг Хмельницької міської ради стануть доступні певні послуги сервісних центрів МВС, сьогодні підписали начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Хмельницькій області Сергій Нагорний та, за дорученням міського голови Олександра Симчишина, керуюча справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій.

Серед послуг, які тепер зможуть отримувати водії та автовласники у ЦНАПі, такі:

  • обміняти посвідчення водія (без складання іспитів);
  • отримати нове посвідчення водія замість втраченого або викраденого;
  • перереєструвати транспортний засіб у зв’язку із зміною анкетних даних власника;
  • здійснити первинну реєстрацію транспортного засобу (без огляду);
  • перереєструвати транспортний засіб у зв’язку з установленням газобалонного обладнання.

Наразі, в Хмельницькій області можна також отримати послуги у ЦНАП м. Нетішин, вул. Курчатова, 1/а, а також у ЦНАП м. Білогір’я, вул. Шевченка 44.

Ознайомитись з переліком необхідних документів для отримання послуг сервісних центрів МВС можна на офіційному сайті Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Хмельницькій області.

Для швидкого інформування та консультування громадян на офіційній сторінці сайту Головного сервісного центру МВС та у Facebook без вихідних і перерв працює чат-бот, телефон контакт-центру (044) 290-19-88.

Отримати консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна за номером (0382) 71-62-54  або запитати на офіційній сторінці Facebook регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook