Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому горів мікроавтобус (ВІДЕО)

Пожежа виникла вчора, 12 грудня, у мікрорайоні Ракове, увечері. Водій самотужки не зміг приборкати вогонь, тож остаточно ліквідували займання надзвичайники. За попередньою інформацією, загорівся вантажний мікроавтобус через несправність паливної системи.

Відео з місця пожежі поширили вчора, 12 грудня, у соцмережах без подробиць. Судячи з нього, водій намагався загасити вогонь самотужки, проте йому це не вдалося – він дедалі розбурхувався з новою силою.

Відео: Хмельницький LIVE

Обставини надзвичайної події на дорозі згодом повідомили рятувальники. Як йдеться в оперативному зведенні ГУ ДСНС за минулу добу, пожежа автомобіля “Газель” виникла о 20:15. Внаслідок займання знищено відсік двигуна та салон автомобіля.

На місці події також були медики “швидкої допомоги”. За інформацією рятувальників, постраждалих внаслідок пожежі не було. Збитки встановлюються.

Також учора у селі Великий Олександрів, що у Хмельницькому районі, під час пожежі постраждало людське майно. Зокрема, автомобіль «ЗАЗ Славута» згорів повністю, а в будинку вогонь знищив перекриття, покриття та речі домашнього вжитку. За попередньою інформацією, пожежа у допоміжній господарчій споруді виникла через коротке замикання мережі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook