Новини
Кримінал

У Волочиську вилучили з продажу партію тютюну

Тютюн без супровідних документів продавали на одному з ринків Волочиська. Факт незаконного продажу товару встановили місцеві правоохоронці.

За інформацією відділу поліції №2 Хмельницького РУП, всього було вилучено 32 кілограми подрібненого тютюнового листя, частину якого (розфасованого, але не маркованого) виставили на продаж, частину – зберігали у мішках та коробках для подальшої реалізації.

На продавця склали матеріали про адміністративне правопорушення, за яке передбачене покарання у вигляді штрафу в розмірі від 3400 до 10200 гривень та конфіскація товару та виторгу за нього. Матеріали справи скеровані до Волочиського районного суду.

Кількома днями раніше на території Волочиської тергромади зупинили вантажівку, в якій під час огляду виявили 11671 пачку цигарок без акцизних марок. Їх мешканець Хмельницького перевозив з метою збуту. Весь товар правоохоронці вилучили та, за рішенням суду, наклали на нього арешт.

За незаконне перевезення з метою збуту підакцизних товарів передбачений штраф у розмірі від 5 до 10 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів, – повідомляють у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook