Новини
Інфраструктура

В рамках “Великого будівництва” на Хмельниччині реконструюють центр позашкільної освіти

В рамках програми Президента України у селі Солобківці Хмельницького району триває реконструкція будівлі Солобковецької загальноосвітньої школи під комунальний заклад «Центр позашкільної освіти».

В громаді сподіваються, що новий Центр дасть змогу творчим та обдарованим дітям розвивати свої здібності, а педагоги отримають додаткові робочі місця. В приміщені школи будуть облаштовані зал зі сценою, зал для важкої атлетики, зал для силових видів спорту, роздягальні, кабінети працівників, класи, просвітницькі гуртки для молоді, інтермедіатека. Територія з головного входу буде обладнана автомобільною стоянкою.

Роботи на об’єкті перебувають на завершальному етапі. Робітники проводять випробувальні роботи системи опалення, здійснюють роботи з доброустрою території, влаштовують ґанки вхідних груп, каналізацію, водовідведення, облицьовують підлогу в актовому залі керамічною плиткою, монтують електричні вмикачі, розетки, освітлення.

Загальна кошторисна вартість об’єкту становить 12 093,58 тисячі гривень. У 2021 році передбачено та профінансовано в повному обсязі 6,72 мільйона гривень з коштів ДФРР, з яких освоєно 5,82 мільйона гривень або 86,6%. З передбачених коштів місцевого бюджету в сумі 0,93 мільйона гривень профінансовано та освоєно в повному обсязі 0,62 мільйона гривень.

За інформацією пресслужби Хмельницької ОДА

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook