Новини
Події

Новий освітньо-культурний простір для дітей та дорослих відкрили у Хмельницькому

Перший у Хмельницькому та третій в області – новій освітньо-культурний простір Гончаренко центр-партнер Хмельницький відкрив свої двері для відвідувачів вчора, 13 грудня. Для міста це – неординарна подія, стверджують у центрі та чекають у гості малих та великих хмельничан, які хотіли би навчитися чомусь новому або згадати добре призабуте старе.

Раніше подібні простори вже запрацювали у Нетішині та Теофіполі, і от тепер хмельничани матимуть змогу стати студентами освітніх курсів, залучити дітей до вивчення англійської мови або навіть провести власну лекцію чи майстер-клас.

Зазначається, що партнер-центр у Хмельницькому став 23 простором, який працює в Україні.

Відкриття кожного Гончаренко центра-партнера – це дуже знакова річ. Бо це демонструє довіру і прагнення разом з нами йти до досягнення нашої цілі – надання сучасної, якісної та доступної освіти кожному жителю України, – зазначив під час відкриття центру його засновник Олексій Гончаренко.

Також долучилися до події депутати облради, освітяни, місцеві підприємці, лідери думок.

Тішуся, що моя ідея мати багато таких центрів в нашій області знайшла відгук в серцях моїх колежанок. І ми потихеньку рухаємось до цілі дати можливість безкоштовного навчання якомога більшій кількості зацікавлених людей. Тому що не всі можуть мати репетиторів і дорогі курси і не всі можуть дозволити собі відвідувати платні заклади. Тут усе це доступно, – прокоментувала на своїй сторінці у Фейсбук депутатка Хмельницької обласної ради Аліна Коваль.

Крім Хмельницького, Олексій Гончаренко відвідав також своє дітище в Теофіполі, де, крім приємних вражень від спілкування, отримав ще й подарунок.

Віримо, що Гончаренко центр-партнер Хмельницький стане простором, який вплине на розвиток нашого міста, бо ми ставимо собі за мету в співпраці з громадою виявити найактуальніші освітні та культурні проблеми і спільно знайти найефективніші шляхи їхнього вирішення, – зазначили на сторінці центру у Фейсбук.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook