Новини
Офіційно

Програмне РРО використовують близько 1300 підприємців Хмельниччини

За інформацією управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Хмельницькій області програмні реєстратори розрахункових операцій у господарській діяльності уже використовує майже 1300 платників податків краю.

У переліку користувачів програмних РРО – 988 підприємців і 302 юридичних особи. Показово, що загальне число користувачів програмних рішень динамічно зростає. Щомісяця  кількість суб’єктів підприємництва, які надають перевагу ПРРО над класичними, поповнюється більш як на 100 осіб. Якщо порівняти з даними станом на середину серпня поточного року, кількість платників податків, які використовують програмні реєстратори, збільшилася на 292 особи. Тоді таких налічувалося, за даними ДПС у Хмельницькій області, 1008 осіб.

Зважаючи на переваги роботи програмних реєстраторів розрахункових операцій, у податковій службі рекомендують бізнесу застосовувати технологічний спосіб ведення обліку, зокрема і реєстрації готівкових розрахунків. Встановлення програмних РРО не вимагає значних фінансових витрат, водночас ПРРО – сучасні, доступні та комфортні у користуванні, до того ж – позбавлені корупційних ризиків. І загалом полегшують роботі бізнесу, – наголошують фахівці Головного управління ДПС у Хмельницькій області.

Примітно, що ДПС вже розробила безкоштовне програмне рішення для користувачів ПРРО, яке перетворює будь-який гаджет з операційними системами Windows чи Android на касовий апарат.

За інформацією ДПС у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook